Vitrage op maat

Vitrage gordijnen, ook wel glasgordijnen genoemd, is lichtdoorlatend en wordt vaak gebruikt om privacy in een ruimte te optimaliseren. Vitrage gordijnen zijn erg goed te combineren met ander soort raamdecoratie. Een voordeel van vitrage is transparantie. Dit maakt het lastiger om van buiten naar binnen te kijken en van binnen naar buiten juist makkelijker.

  • Voor jouw op maat gemaakt
  • GRATIS adviesgesprek
  • Leverbaar in vrijwel alle stoffen & kleuren
  • Sfeervol, warm, zonlicht & privacy

Samen met ALEX ga je kleuren en stoffen bekijken. Twijfel je nog? Geen enkel probleem. De stalen kun je tijdelijk in huis houden zodat je er rustig over na kunt denken. Na de knoop doorhakken in kleur en stof, is het belangrijk om een keuze te maken over de hoeveelheid plooien. De plooien breken namelijk de geluidsgolven en dempen het geluid in de kamer. De meestvoorkomende zijn Wave-plooien.

Maatwerk

Elke bestelling, opdracht, zowel particulier als zakelijk wordt verzorgd als Maatwerk. ALEX komt bij je thuis, bespreekt je wensen en voorkeuren en gaat aan de slag met inmeten. Na dit proces volgt eerst een eerlijke offerte, voordat er definitief aan jouw bestelling gewerkt wordt.

Stof & Kleur

Stoffen en kleuren kiezen is erg moeilijk. ALEX komt graag bij je aan huis voor een gratis adviesgesprek op maat. Hierdoor kun je bepaalde stoffen voelen en kleuren van dichtbij zien.

Genieten

De levertijd van maatwerk is ongeveer 2 weken, inclusief montage. Loopt het iets uit? Dan informeert ALEX je tijdelijk hierover. Zodra je nieuwe gordijnen naar wens zijn geïnstalleerd kun je gaan genieten van je warme, sfeervolle raamdecoratie.

Gratis Adviesgesprek aanvragen