Overgordijnen op maat

Overgordijnen zijn tegenwoordig niet meer te missen in de slaapkamer. Overgordijnen is een andere benaming voor verduisterende gordijnen. Met deze gordijnen kun jij je slaapkamer en/of andere kamer volledig verduisteren en behoud je ook nog eens de warmte in de kamer. Ben jij toe aan meer rust en privacy in je kamer? Aarzel dan niet om de expertise van ALEX in te schakelen.

  • Voor jouw op maat gemaakt
  • GRATIS adviesgesprek
  • Leverbaar in vrijwel alle stoffen & kleuren
  • Sfeervol, warm, zonlicht & privacy

Samen met ALEX ga je kleuren en stoffen bekijken. Twijfel je nog? Geen enkel probleem. De stalen kun je tijdelijk in huis houden zodat je er rustig over na kunt denken. Na de knoop doorhakken in kleur en stof, is het belangrijk om een keuze te maken over de hoeveelheid plooien. De plooien breken namelijk de geluidsgolven en dempen het geluid in de kamer. De meestvoorkomende zijn Wave-plooien.

Licht & Warmte

Een overgordijn heeft twee belangrijke functies; het afweren van licht en warmte. Neem een voorbeeld aan de slaapkamer in de warme zomer maanden. Een goed overgordijn zorgt ervoor dat de warmte van buiten niet naar binnen kan.

Privacy

Doordat je overgordijnen een verduisterende functie hebben, kun je in je woonkamer spelen met verlichting om zo een sfeer naar wens te bepalen. Aangezien je overgordijnen geen licht toelaten, heb je dus ook volledige privacy.

Stof & Kleur

Stoffen en kleuren kiezen is erg moeilijk. ALEX komt graag bij je aan huis voor een gratis adviesgesprek op maat. Hierdoor kun je bepaalde stoffen voelen en kleuren van dichtbij zien.

Gratis Adviesgesprek aanvragen