Rolgordijnen

Welkom bij Alex Gordijnservice, dé vertrouwde leverancier van kwalitatief hoogwaardige rolgordijnen in Helmond en omgeving. Wij bieden een breed scala aan rolgordijnen voor elk type raam, waaronder transparante, semi-transparante en verduisterende rolgordijnen, evenals rolgordijnen voor dakramen van de bekende merken Velux, Fakro en ROTO.

Wil jij het zicht naar buiten niet verliezen? Ga dan voor transparante rolgordijnen. Deze transparantie is geschikt voor uitzichten op de tuin en/of andere mooie uitzichten. Door deze variant verlies je geen lichtinval en daglicht.

Ga voor semi-transparant als je je kamer niet volledig wil verduisteren! De naam zegt het al, zodra je je rolgordijn dicht doet, blijft er voldoende licht binnenkomen. Daarnaast zorgt de andere kant voor een beperkte inkijk van buiten naar binnen.

Verduisterend zegt voor de meeste al genoeg. Deze variant rolgordijnen zorgen ervoor dat er geen licht binnenkomt. Ideaal voor je slaapkamer als je last hebt van lichtinval. Daarnaast ook erg geschikt voor het creëren van privacy.

Je ziet het tegenwoordig vaak, Velux dakramen op zolder waar erg veel licht binnenkomt. Ben jij op zoek naar een sfeervol rolgordijn voor je dakraam? Daarnaast zijn deze ook verduisterend en warmtewerend.

Onze rolgordijnen zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook praktisch en sfeervol. Ze zijn een uitstekende oplossing voor het reguleren van de lichtinval en het creëren van privacy in jouw woning. Bij Alex Gordijnservice begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft als het gaat om rolgordijnen. Daarom bieden wij deskundig advies en begeleiding aan huis om je te helpen bij het selecteren van de perfecte rolgordijnen voor jouw woning.

Ontdek ons assortiment van hoogwaardige rolgordijnen voor dakramen van merken als Velux, Fakro en ROTO. Onze rolgordijnen zijn niet alleen praktisch en stijlvol, maar ook speciaal ontworpen om naadloos te passen op al jouw dakramen. Neem contact met ons op voor meer informatie en deskundig advies bij het selecteren van de perfecte rolgordijnen voor jouw dakramen.

Levertijd

De levertijd van rolgordijnen is ongeveer 2 weken.

Raamtypes

Rolgordijnen zijn geschikt voor standaard ramen, dakramen, draai-kiepramen en erkers.

Transparantie

Transparant, Semi-transparant en Verduisterend.

Garantie

24 maanden garantie.