Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn altijd al een klassieker geweest en een liefhebber voor in de woon- en slaapkamer. Rolgordijnen zijn vooral voordelig, praktisch en scherp geprijsd. Daarnaast zijn ze beschikbaar voor vrijwel alle raamtypes, maar ook erg geschikt voor draai-kiepramen.

Wil jij het zicht naar buiten niet verliezen? Ga dan voor transparante rolgordijnen. Deze transparantie is geschikt voor uitzichten op de tuin en/of andere mooie uitzichten. Door deze variant verlies je geen lichtinval en daglicht.

Ga voor semi-transparant als je je kamer niet volledig wil verduisteren! De naam zegt het al, zodra je je rolgordijn dicht doet, blijft er voldoende licht binnenkomen. Daarnaast zorgt de andere kant voor een beperkte inkijk van buiten naar binnen.

Verduisterend zegt voor de meeste al genoeg. Deze variant rolgordijnen zorgen ervoor dat er geen licht binnenkomt. Ideaal voor je slaapkamer als je last hebt van lichtinval. Daarnaast ook erg geschikt voor het creëren van privacy.

Je ziet het tegenwoordig vaak, Velux dakramen op zolder waar erg veel licht binnenkomt. Ben jij op zoek naar een sfeervol rolgordijn voor je dakraam? Daarnaast zijn deze ook verduisterend en warmtewerend.

Levertijd

De levertijd van rolgordijnen is ongeveer 2 weken.

Raamtypes

Rolgordijnen zijn geschikt voor standaard ramen, dakramen, draai-kiepramen en erkers.

Transparantie

Transparant, Semi-transparant en Verduisterend.

Garantie

24 maanden garantie.