Een stukje over ALEX

Trotse eigenaar en specialist Alexander Mersel is ongeveer 5 jaar geleden begonnen met ALEX Gordijnservice. Hiervoor werkte hij met liefde en plezier in een gordijnatelier, waar hij alle kneepjes van het vak heeft geleerd. Met veel enthousiasme en plezier in zijn werk weet ALEX bij elk adviesgesprek de klant gerust te stellen.

ALEX verzorgt het complete pakket, van advies en begeleiding tot het inmeten en monteren van je nieuwe raamdecoratie. Hierdoor krijgt je woning een warme, maar vooral een unieke uitstraling.

Afspraak maken?

Waar staat ALEX voor?

ALEX Gordijnservice heeft in de loop der jaren al vele mooie projecten mogen verzorgen bij mensen aan huis en bedrijven. Door mond tot mond reclame is ALEX Gordijnservice snel gegroeid en op de kaart gezet. Wist je dat er in Lieshout een nieuwbouwwijk is met alleen maar raamdecoratie van ALEX?

Zekerheid

ALEX heeft geen fysieke winkel. Hierdoor zijn scherpe prijzen mogelijk, zonder het verlies van kwaliteit van onze producten.

Wachttijd

Bij ALEX geen lange wachttijden op telefoontjes, e-mails en afspraken. Afspraken zijn afspraken, waarop ALEX snel reageert.

Persoonlijk

Bij ALEX ben je geen standaard nummertje. ALEX gaat voor persoonlijk contact aan huis, bij elk advies en begeleidingsgesprek.

Pakket

Bij ALEX kies je voor het gehele pakket. Van advies en begeleiding aan huis, tot het inmeten en monteren van raamdecoratie.

FAQ ~ Veelgestelde vragen

Zie hieronder de meest gestelde vragen over de producten en service van ALEX Gordijnservice. Mocht je antwoord hier niet tussen staan, dan verwijzen we je graag door naar ons contactformulier.

Worden mijn gordijnen op maat gemaakt?
Wat is de gemiddelde levertijd op maatwerk gordijnen?
Zijn er kleur en stofstalen aanwezig?
Waarom is ALEX goedkoper dan zijn concurrentie?
Wat zijn de voordelen van jaloezieën op maat?
Wat zijn de verschillen tussen aluminium en hout?
Zijn er ook stalen van Jaloezieën?
Hoe maak ik Jaloezieën schoon?
Kun je kleurstalen aanvragen van rolgordijnen?
Kan ik een rolgordijn zelf inmeten en installeren?
Wat is het verschil tussen transparant en semi-transparant?
Wat is het verschil tussen in de dag en op de dag meten?