Rolgordijnen transparant

Met transparante rolgordijnen komt er gedimd daglicht je huis binnen. Deze vorm van raamdecoratie is erg praktisch, betaalbaar en ziet er ook nog eens sfeervol uit. Met transparante rolgordijnen kunt u gemakkelijk naar buiten kijken en van buiten naar binnen, enkel de contouren.

  • Praktisch & Sfeervol
  • Lichtdoorlatend & Privacy
  • Betaalbaar design
  • Zelf meten & montage mogelijk

Het assortiment van ALEX Gordijnservice bestaat uit een ruim aanbod aan stoffen en kleuren voor het laten hangen van mooie rolgordijnen op maat. Laat je eigen inspireren en informeren over alle mogelijkheden. Ook kun je gemakkelijk een staaltje aanvragen via het contactformulier. Mocht je liever ALEX over de vloer hebben? Geef dit dan eventjes aan. ALEX maakt het onmogelijke, mogelijk!

Geweven Stof

Transparante rolgordijnen worden gemaakt van een geweven stof. Dit wordt gedaan om de lichtinval en inkijk van buitenaf te filteren. Praktisch toch? Nu denk je gelijk dat praktisch, minder mooi is? Onjuist… De geweven stof samengesteld met de mooiste kleuren zorgen voor een unieke sfeer.

Combineren

Transparante rolgordijnen zijn perfect in het filteren van lichtinval en het beperken van inkijk van buitenaf. Aangezien het een transparante stof is, kunnen zij niet de juiste privacy geven voor in de avond. Wil je dit toch? Dan kun je transparante rolgordijnen erg goed combineren met overgordijnen.

Garantie

Garantie is bepalend voor de keuze van vele mensen. Iedereen wil optimaal kunnen genieten van zijn of haar raamdecoratie en niet dat het na een aantal weken, maanden al toe is aan nieuwe. Buiten ons maatwerk pakket, geven wij standaard 2 jaar garantie op rolgordijnen. Informeer naar onze garantieservice via het contactformulier.

Gratis Adviesgesprek aanvragen