Rolgordijnen semi-transparant

Semi-transparante rolgordijnen worden ook wel lichtdoorlatende rolgordijnen genoemd. Dit type rolgordijn is erg interessant als je je kamer niet volledig wil verduisteren. Wanneer je het rolgordijn dicht doet, komt er alsnog voldoende licht binnen. Erg ideaal voor het behouden van privacy en voldoende lichtinval.

  • Praktisch & Sfeervol
  • Privacy & Lichtinval
  • Betaalbaar design
  • Zelf meten & montage mogelijk

Het assortiment van ALEX Gordijnservice bestaat uit een ruim aanbod aan stoffen en kleuren voor het laten hangen van mooie rolgordijnen op maat. Laat je eigen inspireren en informeren over alle mogelijkheden. Ook kun je gemakkelijk een staaltje aanvragen via het contactformulier. Mocht je liever ALEX over de vloer hebben? Geef dit dan eventjes aan. ALEX maakt het onmogelijke, mogelijk!

Erg Praktisch

Sfeervol, maar heel erg praktisch. Semi-transparante rolgordijnen houden het licht tegen, maar niet 100%. Zo voorkom je een te donkere kamer, dat wil je natuurlijk niet. Dit type rolgordijn zorgt voor genoeg privacy en lichtinval.

Combineren

Het kan wel eens voorkomen dat alleen semi-transparante rolgordijnen net niet genoeg sfeer kunnen geven aan je kamer. Wellicht zou je dit op kunnen lossen met een van onze mooie gordijnstoffen.

Eigenschappen

Rolgordijnen hebben wellicht meer eigenschappen en functies dan je misschien zou denken. Ze beschermen tegen fel zonlicht, zorgen voor voldoende privacy en lichtinval en zijn een uitstekende toevoeging in je interieur.

Gratis Adviesgesprek aanvragen