Dakraam rolgordijnen

Dakramen zijn herkenbaar in de meeste woningen met een zolder en -of dakkapel. Of je nu deze ruimte gebruikt als zolder, slaapkamer of werkkamer, met een rolgordijn op maat maak je het helemaal af! Dakraam rolgordijnen zijn o.a. verkrijgbaar voor dakramen van het merk; Velux, Fakro, ROTO etc…

  • Zolder & Dakkapel
  • Velux, Fakro & ROTO
  • Warm, Sfeervol & Praktisch
  • Minimaal 2 jaar garantie

Handig om te weten! Je hebt eindelijk een keuze kunnen maken wat voor soort raamdecoratie je wilt, welke stof en kleur. Nu nog meten, dit kun je gemakkelijk zelf doen of via ALEX! Ga je dit zelf doen? Kijk dan bij je dakraam op het typeplaatje. Hier staat een code op met bouwjaar van je dakraam. Vul deze code in op de website van het merk en de maten komen tevoorschijn.

Eigenschappen

Rolgordijnen voor dakramen hebben 3 belangrijke eigenschappen; Verduisterend, Warmtewerend & Vochtbestendig. Waarom vraag je jezelf af? Vaak is de zolder een vochtige plek, je wilt graag dat deze ruimte donker is, werend tegen zonlicht, maar ook vochtbestendig. Je hebt dus nooit last van verkleuring.

Dakraam merken

ALEX heeft een uiteenlopend assortiment voor allerlei raamdecoraties voor elke woning en ruimte! Heb jij een zolder of dakkapel met een dakraam erin? ALEX heeft wellicht de mogelijkheid om raamdecoraties te leveren voor o.a. Velux, Fakro, ROTO etc…

Meten & Installeren

Rolgordijnen voor dakramen zijn gemakkelijk zelf te meten en te installeren. Via een typeplaatje op het dakraam kun je zelfstandig alle maten bij elkaar zoeken. Vertouw je het niet en laat je dit liever door een specialist regelen? Kies dan voor de service van ALEX.

Gratis Adviesgesprek aanvragen