Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen hebben voornamelijk een hele belangrijke functie, het afweren van licht in bijvoorbeeld, je slaapkamer. Zo blijft je slaapkamer in de warme zomermaanden, donker en koel. Door verschillende kleuren en stoffen ziet het er van de binnenkant ook nog eens strak uit.

  • Praktisch, sfeervol & privacy
  • Volledig verduisterend
  • Betaalbaar design
  • Zelf meten & montage mogelijk

Het assortiment van ALEX Gordijnservice bestaat uit een ruim aanbod aan stoffen en kleuren voor het laten hangen van mooie rolgordijnen op maat. Laat je eigen inspireren en informeren over alle mogelijkheden. Ook kun je gemakkelijk een staaltje aanvragen via het contactformulier. Mocht je liever ALEX over de vloer hebben? Geef dit dan eventjes aan. ALEX maakt het onmogelijke, mogelijk!

Lichtinval

Dit type rolgordijn is ideaal wanneer je een ruimte in je huis volledig wil verduisteren, neem een voorbeeld aan slaapkamers. Met verduisterende rolgordijnen blokkeer je het licht van buitenaf. Dit zorgt voor een betere nachtrust en zelfs in de zomermaanden werkt dit optimaal.

Warmtewerend

Verduisterende rolgordijnen zijn warmtewerend en isolerend van eigenschap. Door het lichtdichte stof blijft (zon)licht buiten, daarmee ook gelijk de warmtestraling ervan.

Garantie

Garantie is bepalend voor de keuze van vele mensen. Iedereen wil optimaal kunnen genieten van zijn of haar raamdecoratie en niet dat het na een aantal weken, maanden al toe is aan nieuwe. Buiten ons maatwerk pakket, geven wij standaard 2 jaar garantie op rolgordijnen. Informeer naar onze garantieservice via het contactformulier.

Gratis Adviesgesprek aanvragen