Inbetween gordijnen op maat

Een luxe, warme uitstraling in je woonkamer, maar toch voldoende privacy? Ga dan voor de Inbetweens van ALEX! De naam zegt al genoeg. Inbetween gordijnen laten voldoende zonlicht binnen, terwijl mensen van buitenaf niet gemakkelijk naar binnen kunnen kijken. Onze collectie van inbetween gordijnen bestaat uit een uiteenlopend aanbod aan kleuren en stoffen…

Foto van inbetween gordijnen in een lichte en luchtige woonkamer. De semi-transparante stof laat een subtiele filtering van het zonlicht toe, terwijl het privacy biedt en de kamer een gevoel van ruimte en elegantie geeft.
Foto van inbetween gordijnen in een gezellige woonkamer. De subtiele filtering van zonlicht geeft een warme en uitnodigende sfeer aan de kamer, terwijl de semi-transparante stof toch privacy biedt.
Afbeelding van inbetween gordijnen in een stijlvol kantoor. De semi-transparante stof geeft een professionele uitstraling en zorgt voor een heldere werkruimte met voldoende privacy.
  • Voor jouw op maat gemaakt
  • GRATIS adviesgesprek
  • Leverbaar in vrijwel alle stoffen & kleuren
  • Sfeervol, warm, zonlicht & privacy

Samen met ALEX ga je kleuren en stoffen bekijken. Twijfel je nog? Geen enkel probleem. De stalen kun je tijdelijk in huis houden zodat je er rustig over na kunt denken. Na de knoop doorhakken in kleur en stof, is het belangrijk om een keuze te maken over de hoeveelheid plooien. De plooien breken namelijk de geluidsgolven en dempen het geluid in de kamer. De meestvoorkomende zijn Wave-plooien.

Foto van inbetween gordijnen in een rustgevende badkamer. De lichte en luchtige stof creëert een ontspannen sfeer en zorgt voor privacy in een ruimte waar dat belangrijk is.

Advies aan huis

Gordijnen zelf opmeten en bestellen is al erg lastig, laat staan de stof voelen en de kleuren zien vanaf een klein staaltje. Gordijnen is en blijft altijd maatwerk waarbij advies en creativiteit op zijn tijd erg wenselijk is. ALEX komt graag voor een adviesgesprek bij je thuis.

Maatwerk

Elke bestelling, opdracht, zowel particulier als zakelijk wordt verzorgd als Maatwerk. ALEX komt bij je thuis, bespreekt je wensen en voorkeuren en gaat aan de slag met inmeten. Na dit proces volgt eerst een eerlijke offerte, voordat er definitief aan jouw bestelling gewerkt wordt.

Genieten

De levertijd van maatwerk is ongeveer 2 weken, inclusief montage. Loopt het iets uit? Dan informeert ALEX je tijdelijk hierover. Zodra je nieuwe gordijnen naar wens zijn geïnstalleerd kun je gaan genieten van je warme, sfeervolle raamdecoratie.

Gratis Adviesgesprek aanvragen