Horren

Een huis vol vliegen, muggen en andere insecten is verleden tijd. Heb jij hier nog steeds last van? Kies dan voor één van de hordeuren en- of raamhorren van ALEX dé vertrouwde leverancier van UniLux horren in Helmond en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van praktische en sfeervolle insectenweringen in de vorm van hordeuren en raamhorren. Onze horren zijn van hoge kwaliteit en bieden een effectieve oplossing tegen vervelende insecten zoals muggen en vliegen.

Hordeuren kunnen er net zo strak en sfeervol uitzien als de rest van je raamdecoratie! Hordeuren worden vaker gebruikt als andere horren en moet dus degelijk zijn qua design en materiaal. Het principe blijft hetzelfde, ze zijn erg praktisch.

Raamhorren zijn erg praktisch voor het tegenhouden van insecten in de slaapkamers of zolder. Deze horren zijn beschikbaar voor dakramen en draai-kiepramen die naar binnen en buiten te openen zijn. Ook deze horren zijn gemaakt van duurzaam recyclebaar materiaal.

Hordeur

Insectenwering

Raamhor

Insectenwering

Unilux Horren

Bij Alex Gordijnservice staat service hoog in het vaandel. Wij bieden niet alleen kwalitatief hoogwaardige horren, maar ook deskundig advies en begeleiding aan huis. Onze ervaren adviseurs komen graag bij je langs om de mogelijkheden van horren voor jouw woning te bespreken en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Onze horren zijn niet alleen praktisch, maar ook sfeervol en passen bij ieder interieur. Wij hebben een breed assortiment horren die passen bij elke stijl en smaak. Zo kun je niet alleen genieten van een insectenvrije woning, maar ook van een mooie en stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.

Kortom, bij Alex Gordijnservice ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige horren en uitstekende service. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte horren voor jouw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis!

Snelle Montage

Zelf meten en monteren tegen een kortingsprijs? Of installatie door een specialist.

Oplossingen

Problemen met deuren en -of ramen? ALEX heeft voor elk probleem de juiste oplossing.

Duurzaam

ALEX gaat duurzaam te werk! Al onze insectenweringen zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en kunststof.

Levertijd

Alles wat ALEX maakt is maatwerk, maar toch binnen 2 weken leverbaar.