De nieuwste trend van 2021: Bamboe Jaloezieën! Lees gauw verder.

Jaloezieën

Met jaloezieën creëer je niet alleen een unieke en uitdagende sfeer in de ruimte, maar ook regel jij zelf de lichtinval en privacy d.m.v. de shutters in de juiste stand te zetten. Bovendien zijn jaloezieën ook in meerdere materiaal soorten en allerlei kleuren te verkrijgen.

Houten jaloezieën geven een strakke, maar toch natuurlijke uitstraling. Door de shutters van 50mm te kantelen, bepaal jij zelf de lichtinval en privacy in elke kamer. De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in vrijwel alle RAL-kleuren en afmetingen.

Ook ALEX gaat mee met de nieuwste trends. Vanaf nu bieden wij ook Bamboe jaloezieën aan. Deze nieuwe variant onder de jaloezieën zullen je interieur een warme, natuurlijke en luxe uitstraling geven. Bamboe jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Aluminium jaloezieën zullen je ruimtes een luxe uitstraling geven. Dit moet natuurlijk wel passen bij de rest van je interieur. Aluminium jaloezieën zijn perfect voor het beperken van fel licht inval en zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Kunststof, ofwel PVC jaloezieën zijn altijd al een favoriet geweest. Zij staan bekend om een onderhoudsvriendelijk design en zijn geschikt om genoeg privacy te creëren. Kunststof jaloezieën zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Hout

Jaloezieën

Bamboe

Jaloezieën

Aluminium

Jaloezieën

Kunststof

Jaloezieën

Zelf Installatie

Vind jij raamdecoratie al aan de prijzige kant en wil je kosten besparen? Dat kan, bij ALEX heb je de mogelijkheid om tegen een ander tarief, te kiezen voor Zelf Installatie. Heb jij de mogelijkheid om dit zelf te hangen en te stellen, dan moedigen wij dit alleen maar toe. Informeer naar de mogelijkheden & tarieven.

Materiaal & Kleur

De jaloezieën van ALEX zijn leverbaar in verschillende materialen en kleuren! Zo hebben wij hout, bamboe, aluminium en kunststof jaloezieën in vrijwel alle kleuren beschikbaar. Laat je verrassen door de diversiteit van het aanbod en pas je raamdecoratie gemakkelijk aan op je interieur.

Levertijd

Levertijd, levertijd en levertijd… één van de belangrijkste kenmerken waar een leverancier aan moet voldoen. Afspraken zijn Afspraken. Bij ALEX wordt je altijd netjes op de hoogte gehouden over je levering. Wij streven ernaar om binnen 3 weken al onze raamdecoratie te leveren, in -of exclusief montage.