De nieuwste trend van 2023: Bamboe Jaloezieën! Lees gauw verder.

Jaloezieën

Welkom bij Alex Gordijnservice in Helmond, jouw specialist in kwalitatieve jaloezieën tegen scherpe prijzen. Wij begrijpen als geen ander dat jaloezieën niet alleen praktisch moeten zijn, maar ook een belangrijke rol spelen bij het bepalen van de sfeer en lichtinval in jouw woning of kantoor. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan jaloezieën in verschillende materialen zoals hout, bamboe, aluminium en kunststof.

Houten jaloezieën geven een strakke, maar toch natuurlijke uitstraling. Door de shutters van 50mm te kantelen, bepaal jij zelf de lichtinval en privacy in elke kamer. De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in vrijwel alle RAL-kleuren en afmetingen.

Ook ALEX gaat mee met de nieuwste trends. Vanaf nu bieden wij ook Bamboe jaloezieën aan. Deze nieuwe variant onder de jaloezieën zullen je interieur een warme, natuurlijke en luxe uitstraling geven. Bamboe jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Aluminium jaloezieën zullen je ruimtes een luxe uitstraling geven. Dit moet natuurlijk wel passen bij de rest van je interieur. Aluminium jaloezieën zijn perfect voor het beperken van fel licht inval en zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Kunststof, ofwel PVC jaloezieën zijn altijd al een favoriet geweest. Zij staan bekend om een onderhoudsvriendelijk design en zijn geschikt om genoeg privacy te creëren. Kunststof jaloezieën zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Hout

Jaloezieën

Bamboe

Jaloezieën

Aluminium

Jaloezieën

Kunststof

Jaloezieën

Bij Alex kun je niet alleen kiezen uit een ruime selectie aan jaloezieën, maar ook rekenen op uitstekende service. Alex staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste jaloezieën en bieden daarbij advies over de beste keuze voor jouw interieur en lichtinval. Daarnaast bieden wij maatwerkoplossingen, zodat jouw nieuwe jaloezieën perfect passen bij alle ramen.

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en vakmanschap om de kwaliteit van onze jaloezieën te waarborgen. Of je nu op zoek bent naar horizontale of verticale jaloezieën, wij hebben voor elk raam de juiste oplossing. En dat alles tegen scherpe prijzen, zodat je nooit te veel betaalt.

Ben je dus op zoek naar jaloezieën in Helmond en omgeving? Kom dan langs bij Alex Gordijnservice en ontdek het uitgebreide assortiment en onze uitstekende service.

Zelf Installatie

Vind jij raamdecoratie al aan de prijzige kant en wil je kosten besparen? Dat kan, bij ALEX heb je de mogelijkheid om tegen een ander tarief, te kiezen voor Zelf Installatie. Heb jij de mogelijkheid om dit zelf te hangen en te stellen, dan moedigen wij dit alleen maar toe. Informeer naar de mogelijkheden & tarieven.

Materiaal & Kleur

De jaloezieën van ALEX zijn leverbaar in verschillende materialen en kleuren! Zo hebben wij hout, bamboe, aluminium en kunststof jaloezieën in vrijwel alle kleuren beschikbaar. Laat je verrassen door de diversiteit van het aanbod en pas je raamdecoratie gemakkelijk aan op je interieur.

Levertijd

Levertijd, levertijd en levertijd… één van de belangrijkste kenmerken waar een leverancier aan moet voldoen. Afspraken zijn Afspraken. Bij ALEX wordt je altijd netjes op de hoogte gehouden over je levering. Wij streven ernaar om binnen 3 weken al onze raamdecoratie te leveren, in -of exclusief montage.