Gordijnen

Welkom bij Alex Gordijnservice in Helmond, uw betrouwbare adres voor kwalitatieve gordijnen tegen scherpe prijzen. Wij begrijpen als geen ander dat gordijnen niet alleen praktisch moeten zijn, maar ook de sfeer van jouw interieur kunnen bepalen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan gordijnen in verschillende kleuren, stoffen en patronen, die perfect bij jouw persoonlijke wensen en stijl passen.

De naam zegt het al, een in-between is een tussenstof. Deze stof laat voldoende daglicht naar binnen en beperkt de inkijk. Dit wil zeggen dat voorbijgangers moeilijk van buiten naar binnen kunnen kijken.

Last van holle geluiden in je kamer? Ga dan voor overgordijnen. Overgordijnen zijn ideale geluidsdempers. Hoe meer plooien in het gordijn en hoe dikker de stof, des te beter dempen zij het geluid.

De functionaliteiten van vitrages lijken veel op een inbetween. Vitrages zijn sfeerbepalend, laten genoeg licht, maar het zicht van buitenaf wordt beperkt. Het enige verschil is dat vitrages bestaan uit transparante stoffen.

Bij Alex kun je niet alleen kiezen uit een ruime selectie aan gordijnen, maar ook rekenen op uitstekende service. Alex staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste gordijnen en biedt daarbij kleur- en stofstalen aan, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Daarnaast kunt je bij ons terecht voor het inmeten van ramen, zodat jouw gordijnen op maat gemaakt kunnen worden en perfect passen.

Wij begrijpen dat kwaliteit belangrijk is en daarom werken wij alleen met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Of je nu op zoek bent naar verduisterende gordijnen, vitrage of inbetween gordijnen, wij hebben voor elk raam de juiste oplossing. En dat alles tegen scherpe prijzen, zodat je nooit te veel betaalt.

Meetafspraak

Liever een specialist over de vloer? Plan dan een Meetafspraak in met ALEX! Deskundig advies op zijn tijd is nooit verkeerd en ook geen ramp. Ik kom graag bij je langs voor creatief en sfeervol advies, samengevoegd met mooie stalen van stoffen en kleuren.

Garantie

Bij ALEX krijgt iedereen minimaal 2 jaar fabriek/leveranier garantie op maatwerk artikelen. (Afhankelijk van artikel soort). Dit kun je gemakkelijk zien onderaan je persoonlijke factuur. Deze garantie staat los van de wettelijke garantie.