Single afbeelding hoofd pagina

Gordijnen

De basis voor elk raam, in elk huis. Gordijnen zijn sfeerbepalend en dragen een steentje bij als het gaat om functionaliteit. ALEX Gordijnservice biedt 3 soorten gordijnen aan, In-between gordijnen, overgordijnen en vitrage.

De naam zegt het al, een in-between is een tussenstof. Deze stof laat voldoende daglicht naar binnen en beperkt de inkijk. Dit wil zeggen dat voorbijgangers moeilijk van buiten naar binnen kunnen kijken.

Last van holle geluiden in je kamer? Ga dan voor overgordijnen. Overgordijnen zijn ideale geluidsdempers. Hoe meer plooien in het gordijn en hoe dikker de stof, des te beter dempen zij het geluid.

De functionaliteiten van vitrages lijken veel op een inbetween. Vitrages zijn sfeerbepalend, laten genoeg licht, maar het zicht van buitenaf wordt beperkt. Het enige verschil is dat vitrages bestaan uit transparante stoffen.

Meetafspraak

Liever een specialist over de vloer? Plan dan een Meetafspraak in met ALEX! Deskundig advies op zijn tijd is nooit verkeerd en ook geen ramp. Ik kom graag bij je langs voor creatief en sfeervol advies, samengevoegd met mooie stalen van stoffen en kleuren.

Garantie

Bij ALEX krijgt iedereen minimaal 2 jaar fabriek/leveranier garantie op maatwerk artikelen. (Afhankelijk van artikel soort). Dit kun je gemakkelijk zien onderaan je persoonlijke factuur. Deze garantie staat los van de wettelijke garantie.