Duette®Shades

Duette®Shades, overal te plaatsen en geschikt voor vrijwel elk raam! Dit type raamdecoratie heeft een uniek honingraatstructuur, waardoor ze er elegant, stoer en sfeervol uitzien. De Duette®Shades zijn prachtig te combineren met strakke gordijnen om je interieur helemaal af te maken.

Transparante Duette®Shades laten genoeg daglicht binnen, waarbij zonlicht iets of wat gedimd wordt. Je kunt gemakkelijk naar buiten kijken, maar van buiten naar binnen zie je lichte contouren.

Wil jij genoeg privacy in de ochtend, zowel in de avond? Ga dan voor semi-transparante Duette®Shades. Afhankelijk van wat voor soort stof je kiest, krijg je nog voldoende daglicht binnen.

Verduisterende Duette®Shades zijn o.a. ook te gebruiken voor in je slaapkamer. Met deze verduisterende shades krijg je je welverdiende nachtrust, aangezien zij geen licht doorlaten.

Transparant

Duette®Shades

Semi-Transparant

Duette®Shades

Verduisterend

Duette®Shades

Meetafspraak

Liever een specialist over de vloer? Plan dan een Meetafspraak in met ALEX! Deskundig advies op zijn tijd is nooit verkeerd en ook geen ramp. Ik kom graag bij je langs voor creatief en sfeervol advies, samengevoegd met mooie stalen van stoffen en kleuren.

Garantie

Bij ALEX krijgt iedereen minimaal 2 jaar fabriek/leveranier garantie op maatwerk artikelen. (Afhankelijk van artikel soort). Dit kun je gemakkelijk zien onderaan je persoonlijke factuur. Deze garantie staat los van de wettelijke garantie.