Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën zijn tijdloos en voegen een warme, natuurlijke uitstraling toe aan elke ruimte. Met de verstelbare lamellen kun je eenvoudig de hoeveelheid licht en privacy regelen, zodat je altijd de gewenste sfeer kunt creëren.

  • Voor jouw op maat gemaakt
  • GRATIS adviesgesprek
  • Leverbaar in vrijwel alle kleuren en maten
  • Sfeervol, warm, praktisch & privacy

Houten jaloezieën geven een strakke, maar toch natuurlijke uitstraling. Door de shutters van 50mm te kantelen, bepaal jij zelf de lichtinval en privacy in elke kamer. De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in vrijwel alle RAL-kleuren en afmetingen.

Uitstraling

Natuurlijke uitstraling: Houten jaloezieën voegen een warme en natuurlijke uitstraling toe aan elke ruimte. Het natuurlijke karakter en de textuur van hout brengen een gevoel van gezelligheid en comfort met zich mee.

Privacy

Met houten jaloezieën kunt u eenvoudig de hoeveelheid lichtinval regelen door de lamellen te draaien. Dit stelt u in staat om de gewenste hoeveelheid natuurlijk licht in de ruimte te behouden terwijl u tegelijkertijd privacy kunt waarborgen.

Veelzijdig in stijl

Met een breed scala aan houtsoorten, afwerkingen en kleuren kunt u houten jaloezieën aanpassen aan uw persoonlijke smaak en interieurstijl. Of u nu gaat voor een moderne, eigentijdse uitstraling of een meer traditionele inrichting, er is altijd een houten jaloezie-optie die bij uw stijl past.

Gratis Adviesgesprek aanvragen